top of page
BEHANDELINGEN

Ontdek ons ruim aanbod behandelingen

Deze oude en natuurlijke holistische therapie maakt gebruik van aromatische oliën afkomstig uit planten. De therapeutische essentiële oliën worden gebruikt voor hun genezende eigenschap door lichaam en geest in balans te brengen. Aromatherapie kan toegepast worden door middel van massage, inademing, compressen maar kan ook gebruikt worden in baden en verstuivers.

Aromatherapie

Aromatherapie

Bachbloesemtherapie

Dr. Edward Bach 1886-1936


Een bosje bloemen doet soms wonderen. Maar ook zonder het bosje en het gebaar blijken bloemen iets helends in zich te dragen. Bachbloesems werken via de essence van bloesems en hebben de eigenschap negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Dit bevordert het genezingsproces. Ze zijn 100% natuurlijk en kunnen zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt, ook in combinatie met andere medicatie of behandeling.

Bachbloesemtherapie

Ceramic Wonder is een nieuwe en uiterst professionele massagetool voor een complete en holistische lichaamsbehandeling. Deze tool is gemaakt uit milieuvriendelijke, natuurlijke klei en glazuur. Ceramic Wonder kan zowel verwarmd als gekoeld gebruikt worden voor meer therapeutisch effect. Opgewarmd kan het voorwerp de strakke spieren verlichten en verwarmen en zorgen voor een evenwicht in de energie van het lichaam. Gekoeld zorgt het voor een sterke ontspanning, die vocht verwijdert uit overbelaste, gespannen of ontstoken weefsels. Koude kan de pijncirkel onderbreken.

Ceramic Wonder

Ceramic wonder

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage  (= druk en wrijf). Dit is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van de nek en de schouders. Vastzittende schouders, een geblokkeerde nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden. Tuina-massage is de Chinese massagevorm die vooral werkt op de acupunctuurpunten en meridianen om in je lichaam een vrije stroom van qi (= levensenergie) te herstellen.

Chinese hoofdmassage

Cupping is een intensieve manier om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier wordt de huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd door middel van het vacuüm brengen van de cup. Het onderliggend gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggend spiergebied tot ontspanning. Indicaties : hoofd- en nekpijn, migraine, schouderklachten, rugklachten, stressgerelateerde spierspanningsklachten.

Cupping

Cupping

Hotstone massage

Deze massage maakt gebruik van verwarmde en bevroren stenen om een diep ontspannende, reinigende weefselbehandeling te geven. Hotstone geeft verlichting bij stijve en pijnlijke spieren, verbetert de bloedsomloop en werkt verjongend.

Hotstone massage

Gezicht, nek en hals worden op een specifieke manier gemasseerd en acupunctuurpunten en meridianen die zich in het gezicht bevinden worden gemasseerd met lichte druk. Door deze gezichtsmassage worden de cellen in de huid uitgenodigd zich te hernieuwen, waardoor een goede bloedcirculatie, een mooie teint en een verjongend effect bekomen worden. Japanse gezichtsmassage heeft niet alleen een natuurlijk facelifteffect maar brengt ook de energie van het lichaam in balans.

Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage

De meeste mensen geven hun voeten pas aandacht als ze pijn doen. We zijn ons vaak niet bewust van onze voeten. Pas in de zomer, als we onze sokken en schoenen uitdoen, krijgen we er weer oog voor. Toch verdienen onze voeten en nagels het hele jaar door aandacht. Eelt, stekende likdoorns, schimmelnagels, ingegroeide nagels... Met een goede regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen.

Medische pedicure

Medische pedicure

Metamorfosemassage is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Metamorfosemassage is een eenvoudige techniek die verandering van binnenuit op gang brengt.

Metamorfose

massage

Metamorfose massage

Ontharing met striphars of met filmhars voor de gevoelige zones.

Ontharing (Depilève)

Ontharing (Depilève)

Biosun-oorkaarsen behoren tot de klassieke reinigingstherapieën en worden met succes gebruikt bij vele problemen van hoofd en hals. Er wordt daarbij een oorreflexmassage gegeven gevolgd door een weldoende hoofd- en nekmassage. Oorkaarsen kunnen helpen bij slechthorendheid, oorsuizingen, inwendige oorontstekingen, oorpijn, irritaties van oor- en bijholten, verwijderen van oorstoppen en losmaken van oorsmeer, verminderen van oordruk, keelpijn, migraine, beginnende verkoudheid en griep, overmatige prikkelbaarheid, stresssymptomen, nervositeit.

Oorkaarsen

Oorkaarsen

Reiki is een methode waarbij via handoplegging universele levensenergie wordt doorgegeven.

Reiki

Reiki

Shiatsu of drukpuntmassage is een vorm van manipulatie met duimen, vingers en handpalmen, waarmee zonder gebruik van enig instrument, druk wordt uitgeoefend op de huid om interne stoornissen te corrigeren, de gezondheid te bevorderen of te bewaren en om specifieke problemen te behandelen.

Shiatsu

Shiatsu

Bij tenen lezen is het mogelijk het karakter, de persoonlijkheid en het gedrag van iemand te analyseren door de stand en de vorm van de tenen te interpreteren. Tenen laten zien welke sterke kanten er in een karakter zitten en waar minder optimale elementen aanwezig zijn waaraan dan kan gewerkt worden.

Tenen lezen

Tenen lezen

De voet wordt gezien als een spiegel (reflectie) van het menselijk lichaam. Door het bewerken van bepaalde delen van de voet wordt zo het daarmee samenhangende deel of orgaan beïnvloed. De voetzonemassage is in staat om ontspanning tot stand te brengen, emotionele ontlading te bewerkstelligen en de algehele conditie te verbeteren.

Voetzone

reflexologie

Voetzonereflexologie
bottom of page